En liten oas

Ett favoritställe i Västerås är Vallby Friluftsmuseum. En liten oas som ligger ganska centralt, vilket betyder att man är där flera gånger i månaden. Här finns en härlig blandning av djur, odlingar, små butiker och en restaurang – och samtidigt är det ett museum som visar hur vi levde förr i tiden i Västmanland. Barnen älskar det, och vuxna också så klart. Så här såg det ut förra veckan när jag (Nathalie) hängde där med min familj en hel eftermiddag och kikade på getterna, lekte skola, spelade kula och avslutade med kaffe och rabarberpaj ute i solen från museets restaurang.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..