Ett litet hej

Hej på er! Oj vad det blev tyst här inne. Men med all rätt kanske, då Nathalie gifte sig med sin Anton i fredags och Matilda och hennes familj flyttat tillbaka till Västerås. Men nu är allt som vanligt igen. Självklart kommer vi visa lite bilder från bröllopet, och vi har även lite andra fina grejer som ligger och väntar – men först några magiska bilder från Gotland och en liten film som vi inte har visat än. Hoppas ni gillar! <3

Hi there! So, we are finally getting up to speed with the blog again after a couple of busy (but funny!) weeks. Nathalie and Anton have had their wedding and Matilda and her family have finally moved back to Västerås. There will of course be some pictures from the wedding later on and we also got some other posts on hold for you. First up – some magical pictures from Gotland an a little film we haven’t showed you yet. <3

by Babes in Boyland
by Babes in Boyland
by Babes in Boyland
by Babes in Boyland
by Babes in Boyland
by Babes in Boyland
by Babes in Boyland
by Babes in Boyland

  1. Hei! Håper vi liker?!? Elsker! Godt med livstegn her på bloggen igjen, alltid like vakkert <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..