Ett litet torp

Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland
Croft coffee by Babes in Boyland

Enda sen vi började jobba tillsammans har detta varit en liten dröm. Ett alldeles eget litet torp som vi kan husera i, både jobbmässigt och med våra familjer bara 15 minuter från stan. I lördags fick vi äntligen nycklarna och sen dess har vi haft fina vänner på besök, dragit bort gamla plastmattor, rivit illgröna tapeter, bekantat oss med den stora trädgården, smidigt inredningsplaner och bara njutit om vartannat. Helt fantastiskt med andra ord! Imorgon har vi hyrt en stor golvslip, och i helgen tänkte vi riva en gammal vävtapet inne i det lilla rummet. Ska bli så roligt att visa er allt sen.

Translation

This has been a dream from the time we started working together. Our own little croft we can use, both for work and for having friends and family over. We got the keys this Saturday and since then we’ve had lots of friends over, removed old plastic floors, removed green wall paper, gotten accustomed to the large garden, planned furnishing and just enjoyed ourselves. In other words – fantastic! We’ve rented a big floor grinder (is that even the correct word?) and this coming weekend will be spent tearing down woven wall papers in the small room. Looking forward to sharing it all with you later.

  1. sofia skriver:

    Men vad fint på alla sätt och vis!! Den typiska Babes in Boyland – studion ju! Puss o kram o grattis till den förverkligade drömmen!

    1. Tack Sofia! Känns verkligen härligt att få rå om och husera i det här lilla torpet. Puss och kram till dig med!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..