Midsommar

Midsummer by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

Midsummer by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

Midsummer by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

Midsummer by Babes in Boyland

Midsummer by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

by Babes in Boyland

Vaknar av att regnet smattrar på fönsterrutan. Dricker kaffe och fixar frukost till familjen. I fönstret står gårdagens bukett plockat av små händer, blåklockorna är visst en favorit. Tar en morgonpromenad på ängen bakom huset och plockar med en korg med junis vackraste blommor efter dikeskanten. Några ska få stå på bordet och andra ska få bli en enkel krans till barnen. Jordgubbstårtan förbereds inför eftermiddagsfikat och sen går vi i samlad trupp bort dit där de snart ska resa midsommarstången och sjunga små grodorna. Vi har regnkläder över finkläderna och kaffe med i en termos. Väl tillbaka hjälper alla till att duka långbord med omaka porslin och loppisfyndade silverbestick. Regnet håller sig borta och vi tänder upp levande ljus och plockar fram varma filtar. Sen sitter vi där långt in på småtimmarna. Barnen har somnat för länge sen i knät på någon vuxen och solen verkar aldrig vilja gå ner. Glad midsommar på er!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..