Bruna nyanser

Länkar till bilderna hittar ni via min Pinterest.

Den här hösten inspireras jag mer än någonsin av färgen brun. Det är den första färgen jag kollar efter på loppis just nu, jag letar febrilt efter ett par bruna vida byxor att använda sönder i höst, de ljusa stråhattarna och korgväskorna ska få lämna plats åt de mörka korgarna på hyllor och på knopplister här hemma, är fortfarande besatt av att hitta ett brunt stort hörnskåp alá Mimi Thorisson och högst på min önskelista står en handmålad rislykta i beigebrun nyans från Artilleriet. Lite så här rent stilmässigt vill jag möta hösten. /Nathalie

  1. Åh, så fint! Håller helt med om det bruna. På min loprislista står just nu ett rejält mörkbrunt lerkrus att fylla med blommor högt. Och alla möbler av mörkt trä.

  2. Så fin inspiration!

    <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..