Igår fick jag ett sånt fasligt sug efter att få skapa något. Som tur var hade jag en hel del torkade blommor över och material till en kransstomme, så det fick bli en skir höstkrans. Lite inspirerad av Zandras vackra krans från vår bröllopsworkshop.

fall_wreath

fall_wreath2

De stora torkade blommorna är dahlior från Bondens marknad i somras. Det var faktiskt hon som sålde blommorna till mig som tipsade om att man kan torka dem. Så himla smart och hållbart.

fall_wreath4

fall_wreath3

Stommen är gjord av en tjockare ståltråd och sen har jag bara använd bindtråd till att fästa blommorna. Tyvärr hade det hunnit bli så mörkt när kransen var klar (hej november!) men ska försöka fota den i sin helhet någon dag. Nu ska jag snart i väg på lyktfest på min minstas förskola. Så himla mysigt och stämningsfullt! Önskar er en fortsatt fin tisdag! /Nathalie

  1. Wilda skriver:

    åh så otroligt skirt och vackert! en senhöst-krans precis som senhösten är innan snön faller. tack för den nära känslan. <3

  2. Chris skriver:

    Vilken fin krans! Vad nyfiken jag blir på förskolans lyktfest.

    1. Tack snälla! Min minsta går på en Waldorfförskola och där har man alltid lyktfest på hösten. Supermysigt verkligen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..