Reportage i senaste Livet

Christmas cake by Babes in Boyland

Foto: Matilda Hildingsson

By Babes in Boyland

Foto: Matilda Hildingsson

By Babes in Boyland

Foto: Matilda Hildingsson

Just nu finns ett ett jättefint reportage om oss i senaste Livet som är ett magasin som Granit ger ut. Där berättar vi bland annat om varför vi valde namnet Babes in Boyland, hur vår resa har sett ut fram till nu och hur vi försöker leva mer i nuet. Vi har även med tre juliga recept som vi fotat och stylat; en mjuk pepparkakstårta med mandel och lingon, rawbollar i vinterns smaker och varm äppelglögg. Magasinen ges ut till alla medlemmar och finns också att hämta i Granits butiker.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..