Saffransfalafel i senaste Buffé

Babes_in_Boyland-saffransfalaffel-1

Foto: Matilda Hildingsson

Babes_in_Boyland-saffransfalaffel-3

Foto: Matilda Hildingsson

I senaste Buffé hittar man just nu vår saffransfalafel. Perfekt till det vegetariska julbordet eller tillsammans med en couscoussallad eller i en wrap. Gärna med lite marockanska inslag. Så kul att vi fått göra en hel del receptjobb nu i höst. Gillar verkligen det! Och skulle vilja göra mer hit till bloggen också. Får kanske passa på nu i december och gå all in på julbaket. I helgen ska jag i alla fall baka pepparkakor med barnen. Dock har jag faktiskt köpt en deg i år. Fy på mig kanske, men kunde inte riktigt låta bli när jag såg att mitt favoritbagari här i stan sålde pepparkaksdeg. Återkommer med resultatet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..