Loppisfynd

9D946D26-021D-46B8-83D7-4758FFDEB150

B9FCDCD9-FB0D-4CD5-B01B-535BC0524D61

A33CD9BE-A919-488B-B097-EA3AA9F8CC42

Här om dagen besökte jag några av mina favoritloppisar och fick med mig några fina fynd hem. Egentligen var jag på jakt efter halmdekorationer till granen men det var det ont om. Jag har en ganska klar bild om hur jag vill klä granen i år, men har inte riktigt hittat det jag letar efter. Tur i oturen är att vi fortfarande har ca 10 kartonger med sängkläder och en extra säng här hemma efter fotograferingen för Kungsängen, så just nu får det inte plats någon gran. Så än finns det tid tänker jag! Hur som helst, hittade en lite annorlunda ljusstake i trä, några keramiksaker, en vackert inramad blyertsteckning och framförallt ett snäckskal som hade så fin färg. Jag vet inte hur ni fungerar på loppis, men jag har otroligt svårt för att köpa saker som inte passar ihop. Kanske för att det man oftast stoppar ner i den där korgen känns så brokigt från början. Tyckte i alla fall jag lyckades extra bra den här gången med färgmatchningen. Så härligt med fredag idag också. Hittade några grenar på min morgonpromenad som fortfarande hade höstlöv kvar som jag plockade med mig hem. Perfekt fredagsbukett ju. Önskar er en fin helg!

  1. Malin skriver:

    Hej, tycker det blivit svårt att hitta er blogg sedan ni bytte portal. På lantlivs sida finns ingen kategori för bloggar. Och på er hemsida länkas den gamla
    mvh Malin

    1. Aj då! Ska kika på det. Och tack för att du påminde om att ändra länk på vår hemsida. <3

  2. Snäckan är ett litet konstverk i sig!

    1. Ja den var verkligen så fin i sin färg! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..