Sofia på besök

bymokkasin-8172

Foto: Photographer:Sofia Jansson - Lit

bymokkasin-8246

Foto: Photographer:Sofia Jansson - Lit

bymokkasin-8199

Foto: Photographer:Sofia Jansson - Lit

bymokkasin-8205

Foto: Photographer:Sofia Jansson - Lit

God morgon på er! Hoppas ni har haft en fin helg. Min har varit ganska lugn, kanske exakt så man vill ha det i januari. I början av förra veckan så hade jag besök av Sofia. Vi hade vårt andra möte om boken inför vårt dispositionsmöte med vår redaktör nästa vecka. Och till skillnad från förra gången vi sågs så lyckades vi faktiskt hålla hyfsat fokus. Bra jobbat av oss! Men det är inte lätt ska ni veta. Så mycket som man vill ha med i den här boken. Nu har vi i alla fall snart satt hela innehållet. Sofia tog även några fina bilder när hon var här. Här hittar ni det inlägget. Nu ska jag koka lite mer kaffe och ta tag i den här dagen. Hej så länge!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..