En midsommarnattsdröm

midsommarnattsdrom

För alla er som undrat om det kommer bli en till bröllopsworkshop tillsammans med Linda Eliasson i vår så är svaret ja, närmare bestämt maj om allt går som det ska. Så himla roligt! Inga datum är spikade än, så det går inte att boka något just nu men jag tänkte att jag skulle visa vilket tema vi kommer ha den här gången; En midsommarnattsdröm. Vi tänker oss en utomhusdukning, gärna vid någon stilla sjö, kanske fotar vi ute på någon äng med lite lätt morgondimma, vackert enkelt porslin gärna med någon sommarblomma som dekoration, både pampiga och enkla små buketter i dammiga färger, en vildvuxen trädgård med gamla trädgårdsbänkar och förhoppningsvis syrener som blommar och romantiska klänningar från en annan tid. Visst låter det väl ljuvligt?! Lovar att hålla er uppdaterade här när det börjar närma sig workshopsläpp. <3

  1. Som jag längtar efter denna workshop i vår. Ser fram emot att utvecklas som bröllopsfotograf med alla kreativa medskapare!

  2. my skriver:

    Fint collage! Vet ni vem som har målat de två översta bilderna? De var så vackra…

  3. Birgit skriver:

    Wow, vad spännande.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..