DIY: Enkla papperssolfjädrar

diy_solfjader8

diy_solfjader2

diy_solfjader6

diy_solfjader9

diy_solfjader

diy_solfjader4

diy_solfjader5

Då och då händer det att det dimper ner vackra tapetprover i brevlådan från olika tapetföretag, något jag brukar bli väldigt glad för. Tapeter är ju något av det vackraste vi har. Dock är det väldigt vanligt att de där tapetproverna bara glöms bort och stoppas ned i någon skrivbordslåda, vilket känns otroligt tråkigt. Så här om dagen plockade jag fram några tapetprover från Sandbergs senaste kollektion Nippon och förvandlade dem till några enkla papperssolfjädrar. De här solfjädrarna går så klart även att göra med ett vanligt A4 ark. Vik arket på längden till ett dragspel. Sedan viker du den på mitten och fäster den med ett snöre. Lätt som en plätt och fint blir det.

 

  1. Så fint!! Den lilla terrakotta vasen <3

    1. Åh tack!! <3 Visst är den fin! Ett litet loppisfynd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..