Glad påsk!

Babes_in_Boyland-hidden_places_workshop-180322-66

Babes_in_Boyland-hidden_places_workshop-180322-72

Foto: Matilda Hildingsson

Babes_in_Boyland-hidden_places_workshop-180322-46

Foto: Matilda Hildingsson

Babes_in_Boyland-hidden_places_workshop-180322-5

Foto: Matilda Hildingsson

Babes_in_Boyland-hidden_places_workshop-180322-48

Foto: Matilda Hildingsson

Babes_in_Boyland-hidden_places_workshop-180322-31

Foto: Matilda Hildingsson

Hej på er! Vet att det var hundra år sen jag uppdaterade här inne sist. Det här med att skapa en bok tar all min tid just nu. Men det börjar lätta så smått, så där av ett litet livstecken från mig. Lovar att bättra mig snart. Imorgon åker jag och min familj till Värmland för några dagars påskledigt. Ser så mycket fram emot det. Bara få umgås, leta påskägg i skogen, äta god mat och ta det lugnt. Hittade några påskbilder från vår Hidden Placecs workshop som vi hade förra året. Med dem önskar jag er en fin påsk!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..