Drömhus på drömmig ö till salu

Förra året i november åkte jag och min son och hälsade på hans bästis med familj som flyttat till Palma. De är också mina vänner, så det var lite dubbel lycka. Huset de köpt är ett bevarat mycket gammalt stenhus med en massa möjligheter och för den som är sugen på äventyr och ett varmare liv finns nu chansen att köpa detta hus för de ska nämligen flytta- igen. Inte för att det är något fel alls på huset utan för att de hittat ett hus som passar dom bättre. Runt huset växer över 40 mandelträd och när vi var där hade de skördat stora säckar med mandel som stod i garaget. Tänk att spendera somrarna bland höns och mandelträd. Suck så drömmigt. Länk med mer info hittar ni här. Såg dessutom att KatrinLovelylife just precis bjussar på en cityguide i just Palma, kika på den här.

SparaSpara

LOADING..