Äntligen! Till Bords

Dags att presentera senaste numret av Cerveras egna tidning Till Bords som jag och Mari jobbat fram. Vi gjorde ju höstnumret precis innan sommaren, och nu i september var det alltså dags för jul, ett tjockare nummer och rätt mycket jobb, mer än vi kanske förstod. 35 bilder på 4 dagar, och sen retusch för min del som jag höll på med i flera veckor. Sååå kuuuul!!! Älskar stora projekt, så roligt att få vara med från början till slut. Mari har varit både AD och stylist, Anna Kilian var assistent och superhero, och duktiga Sanna från Cervera var med och hade allmänt stenkoll. Och så äntligen, förra veckan damp den ner i min brevlåda, och den här veckan till Cerveras kunder. Piju, jag tycker den är jättefint (för det får en väl tycka om sina egna saker ibland va?). Pratade med min svärmor idag som sa att hon hade fått tidningen och i och med framsidan blivit så sugen på att läsa den. Blev så himla glad av den komplimangen, för det är ju precis det vi tror, att det finns ett mervärde i att sätta prylar i en inspirerande miljö. Har du inte fått tidningen i brevlådan kan du 1) bli kund hos Cervera 2) kolla på den digitala tidningen här. Alternativen går självklart att kombinera!

 1. I so love your beautiful interiors and photos! Is there any way I could have in English translation? Happy Holidays!

  1. Thank you so much Michelle! It means a lot to hear from you, not only compliments (although we love it 😀 ) but also concrete tips on how to get even better! Until we have a proper translate solution we have decided to make a shorter summation of the text for all of you readers outside of Sweden. So stay tuned and have a nice day / Lina

 2. Inte specifikt gällande detta inlägg men;
  När man läser er nya portal via bloglovin så syns det inte vem av er som har skrivit inlägget. Och inte heller när man går vidare till original post. Inte förrän man scrollar längst ner till ”om mig”.
  Vore fint om det feamgick tydligare!

  Trevlig helg

  Victoria

  1. Tack Victoria, det här är verkligen värdefull info för oss så här i startgroparna. Det här behöver vi se över såklart. Super att du belyser. Ha en trevlig helg / Lina

   1. Ja tänkte att det kanske är bra med sån ”småinfo” så här i början 🙂
    Superfin satsning i stort dock! Heja er!

    Victoria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..