Behind the scene från förra veckan

Förra veckan jobbade jag och Mari inne i stan (stan är Stockholm för oss båda som bor varsin timma ifrån, fast åt olika håll, tyvärr) På hemmakontoret blir det lite väl bekvämt ibland, men väldans mysigt förstås, att sitta i pyjamas och dricka kaffe och ha radion som sällskap när det ska retuscheras jobb. Då krävs ingen djup koncentration utan det är wacom-pennan och synen som jobbar ihop. Det brukar också innebära rufsigt hår och toppluva pga kallt hus.

Så, som omväxling lite kul att hoppa i riktiga kläder och leta rätt på mascaran. Och träffa bästa Mari och fina Helena som vi ju varit och plåtat hos förut, fast då i Göteborg. Det blev faktiskt en riktig snackis när den lägenheten skulle säljas och bilderna dyker fortfarande upp på pinterest. Kommer ni ihåg det här?

Nu bor Helena i Stockholm och har återigen lyckats göra snyggt, classy och hemtrevligt på liten yta. Men jösses vad mörkt det var, trots en solig dag. Har nog aldrig exponerat så långa tider på ett hemmahos tidigare. 20 sekunder tror jag det var som mest.

Och så hann vi med en bild på oss också. Ser att toppluvan faktiskt är på även ute på jobb i civilisationen. Okej, skyller på att det var väldigt hemtrevligt hos Helena. Nu ska jag spika skurklossar innan sportlovet kickar igång!! Vi har hundra planer men inget schema, igår höll vi på att boka en resa till Barcelona. Jag som inte vill flyga av miljöskäl avbröt bokningen när vi kom till inloggningen på banken. Så velig i detta. Men det verkar som att vi hittar på mysiga saker på hemmaplan. Har ni några bra sportlovstips så hojta gärna!! Ha nu en finfin fredag.

LOADING..