Pausar sportlovet

Hej! Jag har sportlov, och är det nåt jag är dålig på så är det att spela två roller samtidigt, dvs jag kan inte vara en arbetare och mamma samtidigt. Har aldrig gillat att kombinera dom två bitarna, kanske för att jag är så dålig på det. Nu har jag varit mamma i en vecka och njutit av sportlov och aktiviteter från morgon till kväll tillsammans med familjen. Men lite jobb för Alcro pausade sportlovet och imorse smög jag upp och drog till Stockholm för att träffa upp Jill för en plåtning i Grandpas nyöppnade lokaler på söder. Rätt instagramvänligt ställe de har fått till. Tror ni kommer få se en hel del inspiration därifrån framöver!! Jonas på Grandpa bjöd på kaffe och hjälpte oss att bära och släcka lampor när det behövdes. Och flytta en och annan cykel. Ser ni att ytan på disken är fiskbensparkett? De har lagt den själva och behandlat med linolja. Den är sån bra ide att använda golv som yta, kanske ett vardagsrumsbord eller en hylla. Vi har gjort ett bord till trädgården av golvplank, funkar fint det. Det verkar ju visserligen inte varit det enklaste, just fiskbensmönstret, men snyggt är det. Även om jag inte jobbat under veckan så har kameran fått hänga med ibland, men att vara fri med kameran i hand anser jag inte vara särskilt jobbigt. Mer om veckan kommer. Ha en skön helg nu

LOADING..