Hemma hos Anna och Anders

Förra sommaren var jag och Johanna och hälsade på hemma hos Anna och Anders och deras två barn, verkligen helt urtrevliga människor. Ibland när vi kommer hem till människor och jobbar känns det som att komma hem till en kompis och det tar inte alls lång tid innan det pratas om allt mellan himmel och jord fast vi träffades för bara 10 minuter sedan. Det var mitt och Johannas sista jobb ihop innan sommarlovet och solen lös som på beställning. Ja här var vädret en viktig nyckel i jobbet, uteköket och det lilla lusthuset på gården hade inte gjort sig lika bra i regn. Jobbet publicerades för ett rätt bra tag sedan i Lantlivs sommarbilaga, men häromdagen damp tidningen ner i brevlådan och jag blev påmind om jobbet igen. Jag har ju missat att visa er!! Här kommer sommarinspiration från östkustens Nynäshamn, hoppas ni gillar!!

  1. Fina Lina, Bästa Fina!

    Det klart att vi gillar. Okomplicerat och vackert i all sin enkelhet. Och du. Den där snygga kalendern var slut. Men nästa år så. Då slår jag till. Allt gott till dig!

    Varm Hälsning/Tiina

    1. Men näj, vad typiskt! Ja men då vet du vart du ska kika redan i december. Vad bra att du gillar hemmahoset också, det var länge sen jag la ut jobb här inser jag. Får bli ändring på det. Kram å ha det fint! Lina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..