På ny adress

_MG_2545 kopiera

_MG_3075

_MG_7326

_MG_4576

IMG_0161

IMG_4385

IMG_6468

Köpenhamn-147

IMG_8298

_MG_3198

_MG_3409

_MG_4583

IMG_6647

IMG_6528

IMG_4897

IMG_8519

IMG_4222

IMG_3595

_MG_7194

_MG_5442 kopiera

_MG_5399

_MG_4841

_MG_4774

Strömsfors-044 kopiera

grandpa-101 kopiera

IMG_9276 kopiera

jul-015

_MG_5167

Hej och välkomna hit! Jag har precis flyttat in här på Lantlivs bloggportal och tänkte att det ju vore lite trevligt för er att få kläm på vem jag är. Eftersom jag jobbar som fotograf så får presentationen mestadels ske i bild. Det känns tryggt och bra för mig som just nu är nästintill övertaggad, så lika bra att bilderna får tala för mig. Men lite kort då.

Jag har jobbat med bild sen jag var 17 år, då gjorde jag om min linje på gymnasiet och började praktisera på heltid hos en fotograf i Örebro. I år är det 20 år sedan och idag jobbar jag mestadels med inredning, men även med mat och porträtt.

Fotografi betyder kort och gott måla med ljus och det är precis så jag lärt mig se omgivningen, i bild. Jag älskar skillnaden mellan just och mörkt och det är ofta precis där emellan som det händer en massa spännande saker. Där är verkligheten och vardagen rätt lika bilden, det finns ljust och mörkt men också en hel del däremellan. Här på min blogg kommer jag visa er mina vardagsbetraktelser och mina jobb, mina tankar och inspiration om hållbarhet, livet i staden vi bor i, renoveringen av vårt hundra år gamla hus och ni kommer få följa med mig på jobbet där jag visar vad jag gör om dagarna. Men kanske att det ändå är vardagsbetraktelserna jag brinner för mest. De små blöta tassavtrycken i hallen en söndagsförmiddag om ni förstår vad jag menar. Det okontrollerade. Och i nästa stund står jag med samma kamera och jobbar med en och samma bild i fem timmar, högst kontrollerat in i minsta detalj.

Jag bor i Strängnäs med min man och två barn. Jag har också en trogen följeslagare, en hund i kattkropp. Han är där jag är och eftersom jag jobbar hemma en hel del är han väldigt tacksam att få med på bild, samt han är den mest medgörliga i familjen vad gäller att överhuvudtaget vara med på bild. De andra är sådär förtjusta.

Jag hade sagt till mig själv innan att jag INTE skulle be er om hjälp vad gäller uppslag här på bloggen för att jag tycker ändå att jag genom åren har hittat ett upplägg jag trivs med och som jag tycker fungerar. Men OM det är så att du som kikar in här under tidens gång tycker att något är extra bra får du gärna lämna ett hjärta eller en kommentar, det skulle göra mig så glad. Och lite medveten om vad ni gillar och inte! Det är ju ändå därför jag är här. Jag hoppas ni kommer uppskatta en salig blandning, för det är vad som kommer finnas här inne. Precis som livet oftast erbjuder, en palett av alla dess färger.

 

  1. Va`kul Lina! Det kan ju inte bli annat än bra och dina bilder är ju bara (som alltid) fantastiska!

    1. Känns såååå tryggt att få svara ett välkänt namn så här första kommentaren på ny portal… Piju, nu har vi premiärat kommentarsfältet också 😀 Tack för att du kikade in Karin!! Stor kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..