Resan till Grythyttan

_MG_4333

Det verkar varit ungefär samma väder i stora delar av Sverige den här helgen. Grått. Jag tycker det är fantastiskt vackert vad det disiga vädret gör med naturen. Jag och min man har spenderat lördagen och söndagen på Grythyttans Gästgivaregård, en fin present jag fått som tack för hjälpen från en fin vän. Vägen dit var lite av behållningen faktiskt. Älskar att åka bil, lyssna på favvolåtar och bara skråla med.

_MG_4282

När vi kom fram vid 15-snåret var det kafferep med scones och godsaker. Jösses vad mysigt, vi satt länge och åt gott och planerade vår utbyggnad vi kommer ta tag i här så småningom. Utbyggnaden kommer bli vårt nya sovrum och det kändes verkligen lyxigt att få sitta i hus med anor från 1600-talet och skissa och visa varandra bilder vi sparat på Pinterest.

_MG_4271

Så här ser det ut mest hela tiden när vi är ute någonstans. Gillar en gamla hus så gör en, och då ska det undersökas. Byrålådorna i rummet vi sov i undersöktes också, hade de laxstjärtsinkat lådorna eller ej…?

_MG_4320

Oändligt vackert går jag bredvid och tänker när någon annan är helt inne i byggnadsvårdsgrejer.

_MG_4303

Blev med kompis också, väldigt kelsjuk.

_MG_4338

Undrar om de som bor här tycker den här vyn är lika fin som jag tycker.

_MG_4278

Här hade jag tänkt att taket som var så fint skulle komma med på bilden, så tänkte inte fotografen. Men det syns ju på näst första bilden. Så tjusigt.

_MG_4349

Lärkträd <3

LOADING..