_MG_5781

I måndags gick startskottet för bygget, dvs total renovering av fasaden och tillbyggnad av ett nytt rum. Ett ganska stort projekt med andra ord och det kommer behöva tas sjuhundra beslut innan bygget står klart. Mer om det i ett eget inlägg, och jag tänkte även passa på att göra en ny kategori som får heta ARVSLINDEN, precis som huset heter.

_MG_5793

Samma dag bestämde jag mig för att piffa till lite i vårt matrum innan fotografering för Alcro med Jill på torsdag. Det här skåpet har jag visat förut, det har 10 år på nacken nu och det byggde vi på vardagsrumsgolvet i vår första lägenhet som vi hade ihop. Grunden är gjord av IKEA-hyllplan och är i två delar, delen till vänster ska inte vara med på torsdag så den ska jag gömma undan. Fick för mig att sälja skåpet för ett tag sen och la ut det på en sälj-sida men ångrade mig och fick jätteångest för att jag drog tillbaks en försäljning och gjorde någon besviken samt lika stor skopa dåligt samvete för att jag tänkte sälja skåpet som är vårt första bygge. Nej den där möbeln får vi nog ha kvar vare sig vi vill eller inte, för mycket minnen inkopplat.

_MG_5776

Någonstans här hade jag trott att jag skulle vara klar med målningen. Men att måla upp en bit upp på vägg och avsluta med en målad bröstlist blev inte alls som jag tänkt. Tur jag har min man som kommer hem och äter lunch med mig och som jag kan bolla med. Nu har jag målat lite ytterligare, och jag tycker det blev pricken över det berömda i:et. Resultatet kommer ut först vecka 51, så får visa först då. Men vill liksom att det skulle få en lite mer gammeldags och inte så hård känsla.

_MG_5765

Den här veckan har vi också bestämt dimensionerna för panelen som kommer vara både liggande och stående panel, köpt nya ytterdörrar, tappat bort ett bygglov och rivit verandan. Det är kul när det går fort, eller var det tvärtom…?

LOADING..