IMG_9459 kopiera
I veckan som varit har jag gjort min sista betalda plåtning för i år. Nu är det bara att knyta ihop säcken och leverera så många jobb det bara går innan 2019 drar igång igen. Jag hade nog tänkt att november och december skulle bli de månader då jag skulle hinnan jobba ikapp, leverera, kika i arkivet och samla ihop bilder till bildbyrån jag är ansluten till. Men icke. Så roligt att redan nu kunna sammanfatta ett fantastiskt jobbår. Hur som helst var det jobb med Jill för Alcro som skulle klaras av. Nyårsdukning och kanske årets snabbaste jobb på ett café rev vi av på två dagar. Jobbet på cefét var tvunget att gå snabbt eftersom vi inte ville störa kunderna och nyårsdukningen plåtade vi hemma hos Jill där vi skapade fest i vardagsrummet, så lite stökigt blev det eftersom inget av det som fanns i vardagsrummet skulle vara med.

-Men fint stök ändå, sa Jill. Ja verkligen, bara en massa fina saker och när man gillar sitt eget stök betyder det väl bara att en är en rätt skön typ och inte så ängslig. Jill låter så många saker hon har en relation till få ta plats i hemmet. Som den här lilla samlingen av saker från hennes farmor och syster.

IMG_9451 kopiera
Den där glasramen behöver inte köpas, det går ju att tejpa ihop två glasskivor. Har faktiskt en sån ram som gick sönder och kom på det när jag såg den här fina, de får återanvändas och inte kastas som jag först tänkte.

IMG_9507 kopiera
Ja och så jobbade vi ju förstås. På hög höjd, och även om det inte ser så högt ut där på stegen så har jag lite svårt för det där att stå och vingla ovanför marken. Här skulle jag ta en skissbild och Jill fick tag i kameran och gick lös.

IMG_9448
Och lite så här kommer jobbet kännas. En dukning som kommer ut lagom till nyår, frostig och lite dunkel. Jag visar er när den ligger ute! Ha en skön start på veckan nu, snart jul och vart tog tiden vägen och allt det där…

LOADING..