_MG_5876
Så här hade det kanske sett ut om vi firat jul här hemma i år. Beroende på om vi hade fått tillbaks rummet bredvid och kunnat ställa tillbaks alla möbler förstås, tror inte det kommer ske innan jul eller ens nyår. Just nu ser det här rummet verkligen inte ut som här, för några veckor sen när jag och Jill jobbade med ett juligt inlägg för Alcro. Det har blivit några inlägg för Alcro under året, allt från midsommardukning till att plåta målade bikupor. Kul kund tycker jag!

_MG_5914
Vi skulle vara hemma hos oss och jobbfira jul den här gången, och eftersom våra väggar här inne kändes lite lama bestämde jag mig för att måla med en annan färg en bit upp på väggen och lägga en bård. Pricken över i:et blev sedan den lilla skuggkanten som jag drog för hand mellan bården och väggen under.

_MG_5824
Ja det ser iallafall inte fabriksgjort ut. Vi målar ofta med äggoljetempera eller linoljefärg här hemma, men när det kommer till det här rummet där det är gipsade väggar och inte en vacker pärlspont är vi förlåtande mot oss själva.

_MG_5908
Sist men inte minst, världens enklaste servettringstips, lite lingonris på ståltråd. Och så var juldukningen klar.

LOADING..