_MG_5591
En helg strax innan jul var jag för ovanlighetens skull själv här hemma. Alltid märkligt när det inträffar, men njuter av varje sekund. Här har en helt vardaglig och inte så bloggvänlig banan smugit sig in. Men vet ni, det är insidan som räknas.

_MG_5595
Den här dagen skulle jag få besök av min kompis Sara och vi hade planerat gå på stans bästa loppis, 12 korgar. Min bedömning är att alla kan göra ett fynd där, men Sara tar nog priset i att fynda mest ändå. Flera papperskassar fylldes med julklappar, gå-bort-presenter, vinterkläder och vardagskläder.

_MG_5607
Här är ett utav fynden, en plain vit skjorta från Boomerang för 69 kr.

_MG_5608
En sån som går att använda till precis allt.

_MG_5611
Som ny, fast begagnad.

_MG_5626
Titta vilket fint fat.

_MG_5606
Kolla vilka fina och lite udda gåbortpresenter! Chokladfonduegryta, en sån där du sätter ett litet värmeljus i. Rätt lagom i storlek också, så tråkigt att behöva slänga massor av choklad. Jag blir iallafall rätt mätt på sötsaker snabbt.

_MG_5636
Och så till ett av mina egna fynd. Jag stod och velade på den här tröjan, vill ju bara köpa material i naturmaterial och tyckte den här kändes syntetisk. Men bestämde mig trots det för att slå till.

_MG_5637
Det fanns inga tvättråd i den och någonstans där borde jag kanske hajat till och tänkt efter. Men jag ville ha den nytvättad inför jul så slängde in den på en 40 grader vittvätt.

_MG_9459 kopiera

Och ut ur maskinen kom en pyttetröja, haha. Det var ju en ulltröja och inte alls något syntetiskt material, gaaahhh! Jag drog i den så jag hade träningsvärk dagen efter. Och jag vet ju egentligen att fibrerna är förstörda, men det märkliga var att ärmarna fortfarande var i rätt längd, den hade bara antagit formen magtröja. Nu har jag bestämt mig för att det är fint det med, och att det får vara värt lite ont i öronen när tröjan ska av och fastnar där. Och så kanske ni undrar varför så dyster uppsyn, jo det är för att jag verkligen verkligen behöver klippa håret. Och lite för att det känns konstigt att le ut i ingenstans. Ha en skön söndag, nästa vecka gör jag årets första plåtningar, har längtat efter att få träffa lite kollegor igen!

  1. Tröjan blev ju helt klockren till de där fina jeansen. Hurra för loppis!

    1. Loppis, min bästa affär <3 Plus älskar att läsa om andras loppisfynd också. Byxor tycker jag dock är svårare att hitta begagnade, men det kanske får bli årets sport, att leta rätt på riktigt snygga brallor. Kram på dig och tack för att du kikar in

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..