_MG_6686
På Tjärhovsgatan i Stockholm hittar du café Beck. I mörkaste december var jag och Jill här och plåtade för Alcro då deras väggar är målade i Alcro-kulörerna Lammöra och Kalksten. Men bilderna ljuger faktiskt, för så här tomt är det ju aldrig här.

dubbel-1
Vi hade inte svinmycket tid på oss eftersom vi naturligtvis inte ville besvära gästerna när vi flyttade undan bord och stolar för bästa vinkel. Men vi hade tur, endast en stammis var på plats, en riktigt trevlig sådan, som inte bara flyttade på sig utan lånade ut sitt mobila kontor som vi använde som rekvisita.

dubbel-2
Hit går folk, inklusive Jill, inte bara för att fika utan även för att jobba. De gånger jag varit där har jag inte kunnat undvika deras fantastiska snickerskaka, en rawkaka i tre lager som är något så himmelskt god. Sist var jag tvungen att köpa med mig några hem till Strängnäs och bjuda familjen och min kompis Eva som också gillar nyttiga bakverk. Med all rätt ska ägaren Johan vara mallig över sitt stilsäkra café och sin goda mat.

_MG_6695
Tjärhovsgatan 3 alltså. Om ni har vägarna förbi och är sugna på snickerskaka. Eller vegansk bowl för den delen.

LOADING..