Traneberg-016 kopiera

Foto: Fotograf Lina Östling

Traneberg-060 kopiera

Foto: Fotograf Lina Östling

IMG_1371 kopiera
I senaste sköna Hem hittar du två jobb av mig med två olika stylister, Johanna (stylist på jobbet ovan) och Mari (stylist på de sista tre bilderna). Jobben är rätt olika varandra, men lika inspirerande båda två skulle jag säga. Det första är en lägenhet i Stockholm där Jenna och hennes familj hittat charmen där de står och verkligen visar på kreativitet vad gäller färger och sättet att bygga upp en lägenhet på. Kolla vad fint att sätta glaspartier mellan två rum istället för en hel täckt vägg! Och ju mer ljus ett rum får, desto mörkare går det ju att måla väggarna utan att en behöver gå vilse i rummet! Jag saknar mitt mörka rum lite nu faktiskt, blir fint med återförening där sen.

namnlöst-21

namnlöst-49

namnlöst-94
Det andra jobbet plåtade vi hos Maris kompis på de Sörmländska markerna, i ett stort nybyggt arkitektritat hus där familjens alla behov tagits i beaktning och där inredningen blandats med härlig konst och exklusiva materialval. Som den här AGA-spisen, hoho, en vacker pjäs och bra att ha den dagen elen försvinner. Men först av allt syns nog det rosa kaklet som blandats med gröna luckor och gröna väggar. Hur var och varför, allt finns att läsa i senaste numret av Sköna Hem.

 

LOADING..