_MG_1703

Lite bloggigt är jag uppe innan alla andra och har äntligen lyckats logga in på wordpress för  lägga upp lite bilder från första etappen av vår resa till fjällen. Vågar jag säga att jag dricker en kopp te också, eller blir det bara föööör mycket?
_MG_1705

Vägen upp var kantad av vackra hus, men inte så mycket tid att stanna och dokumentera allt. Vi lyckades köra så himla fel, och sen ännu mer fel, men kanske var det det som gjorde att vi fick se två stora älgar lufsa i djup snö och dessa lite ödsliga vackra hus.

_MG_1704

Och en insnöad gammal husvagn hann vi också se. För det kanske är sånt som händer när internet försvinner och en inte har en aning om vart en ska. Skärmfritt, ett äventyr i sig.
_MG_1736

Men till slut blev vyn lite mer fjällig och det kändes rätt. Internet var även tillbaks.

_MG_1740
Senare än tänkt rullade vi in hit för en veckas skidor, jag på längd och resten av familjen utför. Det är första gången vi åker på skidsemester så allt är lite av ett experiment. Men till min stora lättnad vill barnen åka exakt varje vaken stund, hade ju liksom ingen aning om vad de skulle tycka om allt. Sen kanske det bidrar lite att vi åker med en annan familj, allt blir ju lite roligare ihop ju.

IMG_7735 kopiera
Så här såg det ut när jag tog mig upp på fjället igår för att premiäråka slalomskidor för första gången sedan någon gång på 1900-talet. Lika bra att jag inte såg ner för då hade jag säkert blivit höjdrädd. Idag är det sol och de som vet säger att vi ska ta med solglasögon och parkera någonstans i backen med mellis. Låter som ett kodak-moment!

  1. Maria skriver:

    Hej! Tack för fin blogg att läsa och bli varm av i rådande februarirusk! Kan tyvärr inte se fotona i detta inlägg. Försökte igår också, övriga foton på din blogg går däremot fint att se.

    1. Men vad konstigt!! Tack för att du hojtar till, jag ska undersöka saken och se om jag kan byta ut bilderna. Ha det gott / Lina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..