_MG_1546
Jag tänkte visa er vad jag gjorde förra veckan när jag plåtade för Strängnäs-företaget Eldstad som säljer vedspisar. Alltid roligt att få jobba med en produkt som en gillar och ligger en varmt om hjärtat. Mer om spisarna sen när jag har retuscherat klart alla bilder och kan visa er flera olika varianter, nu tänkte jag egentligen bara visa hur ljus, rekvisita och vinkel kan ge två helt olika uttryck från samma miljö. Köket är förresten från Skandinaviska Shakerkök som har sitt utställningskök här i Strängnäs och i butiken hos Eldstad. Smart sätt att presentera två gedigna produkter på- tillsammans. Med endast ett kök och fem vedspisar behövs lite variation såklart så att det inte blir allt för stor upprepning när bilderna sedan ska ligga på hemsidan. Vi jobbade utifrån fem olika måltider i köket, här ovan är det middag och i bilden här nere har det bakats pizza. Inte svårare än så, men alltid skönt att använda sig av en riktig händelse när det ska plockas rekvisita och framförallt att vara förberedd när en miljö ska plockas ner och en ny ska byggas upp. Stylingen stod företaget själva för, men ni kanske känner igen köksbordet? Japp, det fick följa med hemifrån oss. Ska bli så roligt att hugga tag i retuschen av det här jobbet nästa vecka. Nu ut på tur.

_MG_1666

LOADING..