_MG_1749
Snöflingorna var stora som snöbollar i torsdags och jag hade egentid med kameran efter att ha maxat i längdskidspåret. Promenader varannan dag funkar också fint, lagom sportigt.

_MG_1756
Miljön här är ju inte direkt gjord för promenad, men ack så rätt för kameralinsen.

_MG_1760
Och just det, kom precis på att jag fått lite mail och meddelanden om att bilderna i förra inlägget härifrån inte syntes, tack för att ni håller koll! Och återkoppla gärna om det skulle vara så igen. Mycket tacksam vy förresten.

_MG_1763
Här med.

_MG_1764
Elljusspåret, går att åka typ dygnet runt ju.

_MG_1768 kopiera
När jag säger att jag inspireras av naturen är det exakt det här jag menar, jag tar hela färgskalan och drar ut en ncs-skala och målar hela huset interiört efter den här tallen. Inte svårare än så.

_MG_1779
Den här lilla människan började veckan med att totalt knäcka koden för hur slalomskidor ska åkas. Så roligt.

_MG_1782
Och blev dessutom rätt biten.

_MG_1791
En kväll när vi skulle gå upp till restaurangen ville han åka hela vägen uppför. 1,5 km. Där va vi lite taskiga och sa nej. Faktiskt.

_MG_1810 kopiera
Ett litet porträtt hann jag med, det sista innan gipset. Och det är så roligt att få plåta sina barn tycker jag, för just mina vill sällan.

_MG_1820
Och när vi ska till rymden, eller Tempo, är det på skidor med rygga vi åker. Upp med liften, ner med en limpa bröd.

_MG_1825
En dag åkte jag till en kompis några mil bort som också är här med sin familj, där var stugorna inte exakt likadana och utsikten var fantastisk.

_MG_1836
Men sista dagen på skidskolan dök sonen på huvudet, eller mer på knät, och vi fick sticka till Sälen och gipsa HELA BENET. (han är helt okej och på rätt bra humör trots allt)

_MG_1843 kopiera
Ingen skidsemester utan lite skador. Well, det här med fjällen var ju lite av ett experiment. Nu vet vi insatsen. Imorgon bär det hemåt och om det verkar som att fasaden på huset står klar. Slutrapporterat från sportlovet 2019, vi hörs i vardagen hörni. Och var försiktiga ni som ska iväg nu!!

 1. Rebecca skriver:

  Oh no! När man klarat sig igenom hela veckan och så händer det där, skönt att han verkar ok trots allt!

  Ha en bra resa hem så hörs vi!

  1. Ja så typiskt, sista åket på skidskolan fredag tio i tre, 10 minuter innan afterski. Vi fick verkligen bekräftat att sista åket aldrig ska åkas. Eller hur en nu säger det…

 2. Jonna skriver:

  Oh jösses! Krya på honom! Minns mina vurpor i skidbacken nästan som igår! (Hej, gamla knäskada..😂)Ser annars ljuvligt ut!

  1. Jag vill ändå passa på att tacka din knäskada för en festlig natt på akuten! Minns rullstolen som igår, haha!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..