IMG_6533
Ni vet den första fikan utomhus, egentligen aldeles för kall, men det ingår. Ingen kan stoppa en när en väl bestämt sig. Så värt blåfrusna fingrar!

IMG_6647
Förra året var det flera tidningar som skrev om Lillingboken, mitt och Maris är-det-verkligen-sant-uppdrag som vi jobbade fram tillsammans med hela familjen Lilling i över två års tid. Känslan när boken fanns i våra händer- enorm såklart, men även lite sorgligt då det blev ett definitivt slut på något så fantastiskt roligt.

lilling-149
Nu senast så har Villaägaren valt att visa några våriga bilder och skrivit om familjen. Hela fem sidor har de gett boken, wow!

lilling-337
 Och så glad att de tog med den här favoritbilden, visst att den är riggad och så, men det skulle absolut lika gärna kunna vara måndagens morgonmöte, en snabbt sammankallad eftermiddagsträff för att gå igenom nästa ombyggnation eller en söndagsmiddag. Jag vet att vi sagt det i typ alla inlägg vi gjort om Lilling, men det har varit så fantastiskt inspirerande att se dessa familjemedlemmar jobba och leva ihop, visa hänsyn och respekt och se varandras förmågor och lyfta varandra. Så entreprenörigt och målmedvetet och samtidigt med stort förtroende och massa kärlek. Ja vilket vinnarkoncept verkligen. Tänker att det både syns i boken och känns när en besöker dom på Hönö.

lilling-448
Och såklart finns det en massa bra recept efter årstid att laga. Just nu lever vi på grönkål här hemma, så boken finns nära till hands i köket.

Lilling-vår-329
Den här semifreddon fick mig att tänka på att jag ju ska bjuda på middag på lördag… Vi får se vad som hinns med, vore ju verkligen en hit! Kanske bara ska laga mat från boken. Hm, nu fick jag något att tänka på.

Lilling-vår-465
Pizzan är en klassiker på Lilling, det vet alla som varit där. I boken finns en massa ideer kring topping som kanske inte finns på din närmsta pizzeria och sånt tar iallafall jag tacksamt emot.

IMG_2979
Det här var några av mina favoriter från Lillingbokens vårkapitel. Det kanske slank med någon från något annat kapitel, men då var den säkert på gränsen. Lillingboken säljs endast på Lillings hemsida, är du nyfiken så klicka här.

  1. Fina fina boken! Dags att plocka fram ur hyllan igen, tack för påminnelsen 🙂

    1. Tack Emma! Ja nu är det sannerligen dags för vårkapitlet tycker jag 😀

  2. Rebecca skriver:

    Blir alltid lika rörd över dina fina ord om Lilling♥️ Saknar att ha er här och vårat jobb med boken♥️ Stor kram Rebecca

    1. Tack Rebecca!! Ja ett fint minne har vi skapat ihop iallafall. Kram till er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..