_MG_2315
Det där med att kaffet tog slut här hemma vid lunch vägdes snabbt upp av ryktet om att byggställningarna försvinner imorgon. Jag sitter och går igenom bilderna från jobbet jag gjorde med Jill igår. Vi var för Alcros räkning hemma hos en person i Stockholm med ett urhärligt instagramkonto fullt av färger och former och loppisfynd. Känner ni igen hallen på skärmen? Jag ska visa er lite behind the scenes men har inte hunnit göra iordning bilderna än. Och hela min bild ovan är förresten lite av en tribute till personen i fråga som älskar frukostar. Slut på ledtrådar men lovar lite bilder imorgon och ett avslöjande om var vi varit! Här hemma har vi nu länsat Pinterest och precis alla byggnadsvårdsböcker vi har på bilder och inspiration kring balkonger. Till slut hittade vi lösningen mitt framför näsan.

_MG_2328
Vårt trappräcke, så vill vi att balkongen ska bli.

_MG_2338
Rätt glest mellan spjälorna som vi vill ha snedställda, alltså som romber. Räcket blir likadant men en distans längst ner för att inte vatten ska bli ståendes. Och proportionerna tar vi också med till balkongen. Lustigt hur en går över ån för vatten ibland. Nu ska jag gräva där jag står osv. Vi hörs imorrn!

LOADING..