_MG_2271 kopiera
Det var såklart Sebastian jag hintade om i förra inlägget. Jag och Jill plåtade för Alcro hemma hos mannen bakom kontot @mosebacke. Lite av en hemlig kille med få selfies, men desto mer loppisfynd och frukostar. Det får fortsätta vara hemligt till nästa vecka, då kommer ett porträtt tillsammans med en massa fina bilder från Sebastians lägenhet upp på Alcro-bloggen.

_MG_2259
En liten snabb springa-med-kameran-tur hann jag med innan vi skulle gå hem. Här trängdes loppisfynd med nya saker från Tambur, butiken där Sebastian jobbar.

_MG_2253 kopiera
Röda frasiga tulpaner och husbibeln Kinfolk.

_MG_2267 kopiera
Lite avis på den här rumslönnen.

_MG_2263 kopiera
Lite avis på sängkläderna. Och på hur mysigt det går att göra i en i grunden rätt ordinär lägenhet. Sebastian har lagt stor möda på detaljer som stuckaturer och foder för att skapa sin dröm. Ni kommer få se nästa vecka, detaljer och massor av färgkoder!

_MG_2262
Imponerades av pyssligheten både en och två gånger, den här killen är både ung och begåvad! Ja ni ser ju härligheten i textilkombon.

_MG_2280 kopiera
Har liksom lite slut på ord här, mys mys mys, fint fint fint, fransk bistro osv, det blir samma sak känner jag. Men det är faktiskt inte mitt fel, det är ju bara just de adjektiven som beskriver bilderna bäst.

_MG_2284 kopiera
Tänkte ungefär femtusen gånger när vi var där och plåtade vad jag höll på med när jag själv var 23. Jag var mer ute än hemma, jag hade inte koll på dansk design och pengarna jag hade gick nog mest till kläder (eftersom jag aldrig var hemma var möbler överflödiga).

_MG_2144 kopiera
Så avslutningsvis, vilken himla medveten och begåvad person! Han har även en blogg som jag absolut tycker ni ska kika in på, här hittar du sebastians.se. In och läs nu.

  1. Himla fint! Följer honom på Instagram men såå härligt att få en sådan bildkavalkad från hans hem.

    1. Vad kul!! Och visst är det inspirerande med så här fint på liten yta. Snart kommer det en hel massa mer, stay tuned <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..