_MG_2949 kopiera
I torsdags gjorde jag ett somrigt jobb för Lantliv med stylist Filippa Egnell. Regnet öste ner men stämningen var på topp och förhoppningsvis blir slutresultatet likaså. Kul att få träffa nya kollegor och se hur de jobbar, nyttigt liksom! Det hanns inte med så många runtomkring-bilder, men en härlig på disk får ni njuta av. Älskar ju disk på tork nu för tiden av någon anledning, så kikar gärna vidare på diskställ. Tror att detta var från Hay, men är inte säker. Och bakom en bukett med vaxblommor.

_MG_3108 kopiera
Fredagens jobb var inne i stan tillsammans med Hanna och inte det minsta lantligt. Vi plåtade på under rätt pressat schema så inte heller här hann jag ta några andra bilder än de till reportaget. Men det gör väl inte så mycket när det bjuds på en trave disk och en underbar bukett i all sin enkelhet! Japp, stressig vecka där jag varit frilansfotograf OCH mamma på heltid då min man varit bortrest, haha, men det har gått jättebra och jag är tacksam att dela denna uppgift med någon. Imorgon ska jag iväg på lunch med fotografkompisar, annars är det retusch retusch retusch som står på agendan. Ha det fint så hörs vi!

LOADING..