_MG_3759

Foto: Fotograf Lina Östling

Förra året var jag och Mari nere i Ystad och besökte Petra som omvandlat en gammal brandstation till ett drömhus. Det ÄR verkligen ett drömhus, de har dessutom varit med i SVT:s Husdrömmar, så det är inget som jag bara hittat på.

_MG_4018
Blandar lite bilder som jag aldrig visat med bilder som nu syns i senaste numret av Lantliv. Grannens keliga katten tex som gjorde sig superbekväm direkt. Hittade några bilder nu precis som varken synts här på bloggen eller i tidningen så tänkte att jag slänger med dom också.

_MG_4041 kopiera

Foto: Fotograf Lina Östling

Fantastiskt med vilken kreativitet de skapat detta hus, och dessutom boendes 60 mil härifrån, i Stockholm.

_MG_4146
Ett av badrummen.

namnlöst-12 kopiera

Foto: Fotograf Lina Östling

Denna vy, att vara så här mycket utomhus men ändå inomhus. Inte ens Gert Wingårdh kan väl hitta något att klaga på här??!!

namnlöst-59 kopiera

Foto: Fotograf Lina Östling

Matrummet och köket sitter ihop, det är inget jättehus, iallafall inte på bredden. Men på undervåningen finns allt en behöver, matrum, kök och vardagsrum.

namnlöst-77

Foto: Fotograf Lina Östling

Fönster framför en arbetsstation är alltid goal. I det här köket har de två magiska utsikter. Supervackert och aldrig tråkigt.

_MG_3787 kopiera

Foto: Fotograf Lina Östling

Petra har verkligen blåst liv i den här byggnaden igen, och jag tror ingen kan titta på bilderna utan att bli lite inspirerad. Renoveringen är så himla smakfullt gjord och med stor hänsyn till byggnadens ursprung och original. Och kanske därför blir allt så komplett, inget är lämnat åt slumpen och både tanke och hjärta har varit med och styrt. Fantastiskt roligt att få besöka ett sånt här ställe som ni förstår och jag undrar om det verkligen är rätt att en ska få ha så här kul på jobbet?! Såklart en ska. Hoppas reportaget inte bara väcker drömmar utan också får någon att våga sig på vad folk i allmänhet skulle säga är ett omöjligt projekt. Ja menar det behöver inte vara ett palats, det kanske är en häftig trädkoja du går runt och funderar över. Och om du då frågar mig så säger jag kör. Du lär dig på vägen och det mesta brukar lösa sig. Fråga Petra! Hennes instagram hittar du förresten här.

LOADING..