_MG_3517
Vecka 13 blev en väldigt social vecka där en av höjdpunkterna var en frukost tillsammans med ett gäng stylister, fotografer och kreatörer av olika slag. Det var Jenny Martinsson, Hemtrender, som bjöd in för att snacka kollegor emellan. Det fanns så mycket uppdämt prat att vi kom från bordet först strax innan tolv, och det var bara för att personalen behövde göra iordning innan lunch. Mycket lyckat med andra ord. Tack snälla Jenny för att du drog igång detta som jag hoppas blir en härlig frukostvana!

_MG_3459 kopiera
På hemmafronten händer det visserligen en hel del, men eftersom vi båda jobbar på varsitt riktigt jobb är tiden begränsad och jag vill göra en hel massa hela tiden men helst av allt NU! Men det går liksom inte. Todo-listan är en kilometer lång minst och det är frustrerande att inte kunna dra igång med lite allt möjligt. För att spackla behövs skivor på golvet, och då måste vi först måla i det mörka rummet där skivorna ligger nu, men innan vi gör det måste vi spackla och måla taket där. Som vanligt landar jag i att renovering passar den som har extremt stort tålamod. Extremt stort! Vid sidan om detta frustrerande går jag runt hemma och funderar på vad som ska få följa med in i nya sovrummet. Ja ni ser att vi lagt klart golvet nu iallafall! Många långa kvällar senare, men nu är det på plats och i fredags isolerade byggarna där under. Och så måste en ju vara nöjd också däremellan med allt en hunnit med fastän listan fortfarande är en kilometer. Svårt tycker jag.

_MG_3423 kopiera
En vinterpäls som ska av och hur sött är det inte med tassar!!! Vill absolut stanna där så fort jag går förbi katten.

_MG_3472
Här inne råder verkliga livet och så som det ser ut hos en snart 9-åring gissar jag. Kaos. Små askar. Kläder överallt. Glitterkuddar. Snart slipper hon det här rummet (till hennes lycka, det är så litet och rostigt tycker hon) och får överta storebrors rum, då blir det här mitt kontor. Ser ni balkongen därute? Wiiii, den är klar. Vet inte vad av renoveringen jag berättat och inte längre, det går så fort här, men den måste ni ju få se om jag inte visat den! Tips på fina balkongmöbler tas gärna emot. Hade en idé om safaristolar men inte kommit längre…

_MG_3501 kopiera
Det tråkiga jobbet att gräva kanaler runt hela huset för att leda bort regnvattnet har skett i helgen. Kan nästan inte komma på något mer trist, men hey, vi hade iallafall tur med vädret. Och nu är det gjort så high five på den. Studsmattan åkte upp så nu är det definitivt inte okej med mer snö.

_MG_3493
Idag tog jag med Doris till Stallarholmen för bulle på Printz Bageri och en tur till min favvo-antikaffär som helt ska klappa igen. Buhu, bland det finaste jag har här hemma kommer därifrån.

_MG_3548 kopiera
Letade efter ett stort skåp men kom hem med en liten hylla. Så som det ofta är. Väl inne på antiken hör jag någon säga ”Är det inte Lina?” Såååå roligt att äntligen få träffa Malin, kvinnan bakom instagramkontot @poppyloveyou som kände igen Doris och sedan la ihop ett och ett! In och kika på Malins finstämda bilder om du inte redan följer! Vi har aldrig träffats fastän vi bor typ 20 minuter ifrån varandra. Nu är isen bruten iallafall.

_MG_3559 kopiera
Hyllan fick ta plats direkt i köket. Men är osäker på om den får vara kvar där för egentligen skulle den vara perfekt i badrummet! Här vill jag bara lägga in emojin som slår sig i pannan så att ni fattar känslan av att spika i linoljemålad pärlspont för att en timma senare komma på det perfekta stället. Hej och hå, det var det där med tålamod.

  1. Frida skriver:

    Så jäkla härligt att spika i pärlspont, jag känner precis tvärt om. Lätt att spackla och dutta i färg. 🥳

    1. Åh vad underbar reaktion! Jag kommer för all framtid ha med mig din positiva känsla kring pärlsponten, haha. Tack!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..