_MG_3700
Alla med en trädgård har nog spenderat minst någon timma med att pyssla i den den här helgen. Så fantastiskt att hitta begynnelsen till en ny stor ormbunke under ett fång visset trassel. Det här gaveln på vårt skjul, jag älskar att använda den som bakgrund och visste en inte kunde en tro att vi bor på landet på grund av det här skjulet som ger ett sånt lantligt intryck. Men vi bor faktiskt i ett område med en massa hus och grannar.

_MG_3717
Här står vi och mallar oss utanför huset och nya fasaden. Jag är såååå nöjd! Till vänster ser ni dörrarna från köket ut till trädgården och när vi hinner/har råd ska vi bygga en veranda så det går att kliva rätt ut från köket till trädgården. Jag funderar på om vi ska bygga in plommonträdet som står här framför, det är ju så himla fint med inbyggda träd.

_MG_3807
Rummet som var teststudio i fredags har hunnit bli snickarverkstad. Det är ju bra med tomma rum, att de kan genomgå förvandlingar. Här ser ni också takhöjningen, förut slutade taket där den grå väggen tar slut. Det blev jättekonstigt med fönsterfodret som inte fick plats, men nu så, nu har vi lika högt i tak på hela undervåningen och det känns väldigt komplett.

_MG_3796 kopiera
På övervåningen pågår spacklingsverkstad. Älskar att det händer grejer överallt just nu, om än lite stressigt.

_MG_3757
Men hårt jobb kräver en treat och i lördags överraskade jag med invigningspartaj på balkongen. Det kändes som vi satt i Frankrike ett tag när solen var som varmast. Och om en inte ser utsikten så skulle jag lätt gå på att det här var en sommarbild.

_MG_3753
Det här får bli en vana.

_MG_3748 kopiera
Vi har inte hittat möbler till balkongen än men har provisoriskt tagit sånt vi redan har. Det rostiga bordet har stått i bersån utomhus så nu har vi inget bord där istället.

_MG_3778 kopiera
Balkongen ska slipas av och målas innan den är helt klar. Vi snedställde spjälorna för att vi har så vid trappen inne i huset. Blev ju himla bra! Och katten har hittat nytt favvohak också.

_MG_3773 kopiera
50% april 50% Toscana, bra att boosta här för nästa vecka bjuder på jobb och rolig workshop på Villa Strömsfors med Anna Starrén. Ser så fram emot det! Och har jag tur hinner jag åka till Flen och hämta hålkälslist som vi beställt. Bara en massa äventyr! Ha en fin vecka alla ni som kikar in

LOADING..