IMG_0052 kopiera
Igår besökte jag och Mari den här lilla killen. Brorsan som han heter var med oss hela dagen när vi plåtade, till Maris stora förtjusning, en ridgeback liksom.

IMG_0055
Köket känns helt helt rätt i tiden, både färgen på luckorna och möblerna, men det får ni se sen i höst. Ett mycket vackert hem generellt, så det var inte bara köket som var inspirerande även om det var för den saken vi var där.

IMG_0064
Brorsan använda min kameraväska som huvudkudde så den kom verkligen till användning. Det här med soffa i köket är jag helt med på, i det här fallet var det som en sig liten lounge-del och det är ju superlyxigt att kunna ha det i en del av köket.

IMG_0066 kopiera
Jag blev så otroligt fascinerad av ägarinnan Sophies fina växter som hon fått så stora. Jag lyckas aldrig med mina avokadoträd, de bara dör. Why?

IMG_0069 kopiera
Kolla den här klockmalvan. Jag är definitivt avis.

IMG_0071 kopiera
Och här, i all sin enkelhet.

IMG_0079
Nu sitter jag med Jill på tåget ner genom vackra Sverige för att landa hos Anna Starren. Här ska vi jobba/workshopa och bo i underbara Villa Strömsfors. Kika in på stories i instagram för gissar att ett och annat vackert kommer hamna där de närmsta dagarna. Jösses vad jag längtar! Hej på er

LOADING..