_MG_4702 kopiera
Har precis varit med om allt detta och som ni vet när något storartat ägt rum så tar det ju lite tid att smälta allt och formulera allt i ord och bild. Så här kommer några snapshots från helgen på Villa Strömsfors och Anna Starrén i väntan på ett megainlägg med en överflöd av inspiration!

_MG_4729 kopiera
Bara för att det är så vackert.

_MG_4797
Anna är scenograf, stylist, florist och säkert en massa mer. Sjukt bra energi har hon också, så att vara här i Villan en helg helg och umgås med en massa andra proffs är lika utmattande som energigivande. Här står Benita, Frida och Elin och binder fina buketter. En station av så himla många pyssel som bjöds på.

_MG_5429 kopiera
En stor behållning var att Frida från Boråstapeter var på plats och att hon hade med sig sin egna hemmagjorda keramik. Och bara för att få leka lite i det fina lilla ödehuset med blå tapet så bar vi snabbt ner porslinet och plåtade av det. Men hörrni, nu ska vi dricka kaffe innan en lång resa hem. Skön söndag på er, och håll nu utkik efter Annas magiska workshops i Villan. För de är magi.

LOADING..