_MG_5830
Så igår kväll åkte vi alltså till Stockholm och hämtade hem skåpet. Har letat efter ett stort skåp i flera månader, budat på några stycken på Bukowskis men de har dragit iväg i pris och landat på nästan tiotusen. Jag har haft bevakning på Blocket (det ska förresten bli så skönt att slippa alla dessa notiser om skåp, piju) och så i torsdags klockan ett när jag satt och nattjobbade så gick jag in lite snabbt på Blocket och kollade. Trodde först det stod fel, va 500 kronor!!!? Det där med att ha bevakning är lite jobbigt för det plingar rätt många gånger under en dag och 99,9 % av det som dyker upp är inte alls intressant, men, det går ju uppenbarligen att fynda. Det ska in i vårt nya sovrum är det tänkt, men tillsvidare får det stå här nere. Testade lite rekvisita idag och hann fånga katten som liksom gömde sig, ser ni? Haha, han har humor han.

_MG_5877 kopiera
Jag fick bärhjälp av min kompis Eva och min man (tack <3), skåpet, tungt som ett as, skulle bäras ner för fem trappor och var naturligtvis för stort för att få plats i hissen. En skadad hittills, min man som verkar ha burit skåpet med huvudet (??) och har nu dragit på sig en nackskada. Vi som skulle måla tak i helgen, blir inget med det.

_MG_5891 kopiera
Jag passade på plåta ett jobb för Boråstapeter och fick tillfälle att dra fram min linnekavaj som verkar ha blivit modern igen. Kallar den för kulturkavajen och känns mig som en fransk boulespelare när jag har den. Såg förresten att FGL säljer en linnekavaj nu, precis så där oversized som de ska va! Superfin och tycker generellt att linnekavajer medför pondus (ett tips!).

_MG_5902 kopiera
Och apropå linne så är det just Linen vi ska tapetsera med i nya sovrummet. Tapeten har en vacker linnestruktur. Jag blev direkt förälskad när jag kikade i tapetpärmen under sista Formex-mässan, så fina bilder och tapeten är underbar eftersom den känns levande med sin struktur.

_MG_5909 kopiera
Var tvungen att plåta av rekvisitan och visa er de fina äggen vi köper från en ekologisk bonde strax utanför stan. De kostar lika mycket som ett ekologiskt ägg i affären, så ett tips är att kika om du har några äggleverantörer i krokarna där du bor. Vår bonde kör till och med hem äggen åt oss!! Så smidigt.

_MG_5864 kopiera
Och så det färdiga resultatet. Tadaaa. Bra skåp det där, känner att jag kommer ha mycket nytta av det framöver. Nu tar vi helg va, och jag ska googla nackövningar för det där taket målar inte sig självt inte. Må väl!

  1. Vilket fynd! Så himla fint! Är galen i skåp och önskar jag fick plats med mer hemma men nu är det fullt😉

    1. Hej Eva, har missat att svara dig!! Ja visst är det underbart med vacker förvaring! Lyllos dig som har maxat ändå, har du något till salu så letar jag nu efter ett lite grundare linneskåp, hehe. Ha det gott! Lina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..