_MG_5955
Snart kliver vi in i maj och jag har ägnat ungefär hela april åt att stressa inför det. Så onödigt, men svårt att komma ifrån. Jag trivs egentligen bättre mitt i stressen. Känner ni igen er? Fick en bukett av världens gladaste 8 åring i fredags, kommer sakna ihjäl mig på allt det hemmasnickrade sen när den här tiden är förbi.

_MG_5930 kopiera
Ja maj kommer vara fullspäckad så lika bra att kratta ordentligt och njuta av precis allt, till och med alla små högar som ingen plockar undan på grund av proppfull tunna.

_MG_5932 kopiera
Och rabarbern känner livet i sig som Madickens syrra Lisabet skulle sagt.

_MG_5937
Kväljsljuset går inte att bli mätt på.

_MG_5959 kopiera
Vi drog upp ringar i ett träd och nu tillverkas det hinderbana i trädgården på daglig basis, verkligen svinrolig aktivitet! Krävs lite, tröttar ut mycket och inga skärmar används.

_MG_5970 kopiera
Byggde den här bänken förra sommaren inför ett uteköksjobb för Alcro, i år får den vara krukförvaring.

_MG_5981 kopiera
Den dagen det inte existerar kirskål i min trädgård eller finns löv att kratta kanske jag ska ta och bygga mig en bänk av de här gavlarna.

_MG_5997 kopiera
Igår kom vi hem efter att ha haft en tuff dag privat men som ändå slutade fint med en massa kärlek. Solen la sig varm över trädgården och jag sköljdes över en sån enorm tacksamhet. Livet kan verkligen ibland kännas varken enkelt eller rättvist för att i nästa andetag visa sig overkligt vackert. Men med svåra stunder kommer ofta en massa oväntad erfarenhet som ju är livsviktig, och att få dela den med sin familj och framförallt sina barn får mig att tänka att precis det är meningen med livet.

_MG_6018
Nu verkar det som det vankas regn i några dagar, så välbehövligt, även om jag planerat ett här på balkongen lagom tills körsbärsträdet blommar. Att det ska vara så svårt att beställa sol lagom tills blomning! Vi får helt enkelt se vad som händer.

LOADING..