_MG_6060
Vad kallt det blev helt plötsligt, kanske ser det här kallare ut än det är. Mössan hade vi för att sätta över ögonen på Doris som skulle få en överraskning till frukost. Hm, vi kanske får plocka fram elementet hit in igen. Ett steg tillbaks liksom, neeeej.

_MG_6064
Plockade fram ett gäng tidningar till frukost, vad länge sedan jag läste ett magasin insåg jag. Jag har guldfiskminne så att ha kvar gamla tidningar känns som att jag läser något nytt, haha. Och så älskar ju jag att läsa gamla tidningar, det jag fastnar för i en gammal tidning är antagligen något jag kommer gilla i framtiden och ger mig lite koll på vad jag gillar helt enkelt. Jag vill helst undvika trendiga möbler som känns daterade, det blir varken ekonomiskt eller lönsamt.

_MG_6070
Så här ser det ut från vårt fönster i badrummet, körsbärsträdet står i blom nu och vår trädgård är som ljuvligast nu. Historiskt sett jobbar jag som mest under maj månad och så även i år, det gäller att ta tillvara på varje sekund hur klyschigt det än är. Hittills har jag faktiskt carpe diemat en massa så är sjukt tankad redan med härlig trädgård.

_MG_6074
Och så här ser lite av vårt badrum ut. Och så här ser min pyjamas ut. Min bästa julklapp till mig själv.

_MG_6081
Och så har vi jobbat såklart. Slipat och spacklat och så kom till slut taklisterna upp i sovrummet. Och bredvid stegen står en smyg vi byggt till fönstret. Det ser kanske inte mycket ut men det händer faktiskt grejer. Nu ska jag packa ihop mig inför ett jobb med Hanna på Mörkö imorgon. Hoppas hinna med några behind the scnenes därifrån som jag kan visa er redan innan helgen. Hoppas ni haft en skön första maj!

LOADING..