IMG_0094 kopiera
Inte helt lätt att avporträttera sitt drömhem, att göra det rättvist liksom. Ofta är det det första jag tänker när jag kliver över tröskeln och blir nockad så här, att hur ska vi kunna överföra det vi upplever just nu till en bild.

_MG_6088
Hanna verkade redan ha koll på att detta var mitt drömhus, haha,  så roligt att se henne stå och nicka belåtet medan jag wowade runt. Vi var i en gammal trädgårdsmästarbostad (bara det) i Sörmland och här bakom Hanna ser ni orangeriet som försedde slottet bakom huset med blomster. Här kan Hanna fortfarande gå på båda fötterna, men mer om det sen.

IMG_0088 kopiera
De fantastiska fönstren sammanfattar huset, det är liksom det som sätter prägeln. Bor ju själv i ett trähus men drömmer och romantiserar starkt ett putsat hus som är det vackraste jag vet.

_MG_6356 kopiera
Entren till orangeriets baksida. Gaaahhh. Det finaste jag sett!

_MG_6226 kopiera
Hannas fina hund var med oss och jobbade. Till familjens stora förtjusning.

_MG_6432 kopiera
De här huset låg på vägen till drömhuset och jag var tvunget att stanna till. Läget är allt ändå.

_MG_6422
Och det här är alltså slottet som fick blommor av trädgårdsmästaren och hans stab förr i tiden. Very romantic.

_MG_6139 kopiera
Mycket inne i huset var enkelt och tankarna gick oundvikligt till shaker-stilen.

_MG_6375 kopiera
Så även denna hatt. Den ena pojken i familjen hade den här slokhatten på sig under hela dagen från det vi kom tills strax innan jag gick.

IMG_0083 kopiera
Titta så fint Hannas hund matchar precis allt i huset!

_MG_6366 kopiera
Helt perfekt blev dock inte denna jobbardag, som ett avslut bröt Hanna tån när vi skulle plåta vardagsrummet. En stor tung soffa stod i vägen för tån som fick helt fel riktning, den var definitivt av. Alltså fy farao, men the show must go on och vi gjorde klart det sista snabbt så Hanna fick åka vidare till akuten. Och hon fick låna en rejäl stövel, tur en kan skratta åt förfärligheter också. Men mest kändes det ju buhu. Bröt själv tån för ett år sedan och har haft känningar av det långt efter, så har stort medlidande verkligen. Som plåster på såren gjorde vi ett jättefint jobb, om det nu kan lindra. Själv sitter jag på tåget hem just nu efter ett möte i stan med Cervera som jag ska plåta för i slutet av maj. Och i helgen ska jag göra något jätteroligt, nämligen en film till ett barnklädmärke. Men innan dess ska jag andas, laga iordning mat från saluhallen i stockholm med familjen och måla tak. Tjohej och ha en fin helg!!

LOADING..