_MG_6476
I söndags var jag här och filmade för Wawa Cph, ett projekt jag blev indragen i med rätt kort varsel. Kampanjbilder till AW19 skulle plåtas och det behövdes någon som filmade. Jag jobbar ju primärt med stillbild, så det här blev en ny upplevelse, att bara vara filmis.

_MG_6501
På plats förutom en massa superproffsiga kids fanns Elisabeth Toll som stod för stillbilderna.

_MG_6534 kopiera
Och med mig hade jag mitt eget superproffs som dagen till ära skulle hjälpa mig med behind the scenes-bilder. Så roligt det är att ha stora barn!

IMG_0128
Och resultatet genom Ejes lins. Förutom min hållning och att motljusskyddet syns i hörnet så blev det toppen behind the scene-bilder!! Låt ungarna va med på jobbet säger jag.

IMG_0131
Och här hänger alla kläder för kampanjen.

_MG_6676
Wawa, som betyder barn på aymara är ett språk som talas i Bolivia där Johannas pappa kommer ifrån. För lite mer än femton år sedan reste jag till Bolivia med min bästis, Johannas storasyster, och deras pappa. Och det är alltså så jag känner Johanna. Jag inspireras fortfarande av det vi upplevde där och då, speciellt sättet att leva på, väldigt praktiskt och ständigt med hänsyn till moder jord som vi dagligen tackade för det vi hade. Jag förstår att det finns mycket att hämta från den bolivianska aymarakulturen där Wawa-kläderna på ett sätt har sitt ursprung.

_MG_6471
Rätt vilt stundtals.

_MG_6529 kopiera
Och huset vi var i då, jo, hela kollektionen är en hyllning till Johannas storebror och hans kreativitet, så självklart gjorde sig kläderna bäst i hans hus. Huset är arkitektritat och mycket speciellt. Nu var jag ju inte här för att plåta hus utan filma barn, så ni får detta lite som en bonus.

_MG_6575
Alltså fattar inte riktigt hur dessa ungar orkade! De fick springa i trappor upp och ner, dansa på bordet, fäktas med grönsaker, ligga på varandra i en hög, stå på huvudet, brottas och spela en massa spel. Och liksom på beställning. Alla som har barn vet ju att de är rätt svåra att regissera, det är liksom bara att hänga med. Det märktes att Elisabeth plåtat barn tidigare, hon var väldigt följsam och påhittig för att få kidsen att göra som hon ville utan att de kände sig styrda.

_MG_6473
Och även om vi hade kunnat fortsatt tills solen gick ner var det till slut dags att avrunda. Har inte hunnit titta igenom allt material än men hoppas hinna göra det snart! Och förhoppningsvis kunna visa ett färdigt resultat inom några månader.

LOADING..