_MG_2598 kopiera
Hej! Det här inlägget blev ett helt annat än först tänkt. Jag hade ju preppat för ett behind the scenes från Alcro-plåtningen jag och Jill gjorde i förrgår, men så hann jag lägga över filerna på min stora retusch-dator som jag stängt av inför helgen. Och. Eftersom jag suttit i flera timmar och rensat min bärbara dator från gamla filer (får lite panik av sånt eftersom den typen av jobb är helt obetalt) så tänkte jag att det kunde löna sig genom att visa er vad jag stött på idag. Några bilder har jag säkert publicerat på bloggen förut, för andra får de sin stund i rampljuset efter att ha legat begravda i ett ständigt ökande arkiv av bilder.

_MG_3437 kopiera
Hur kan en mage vara så mjuk!?

_MG_4809
Innan vi satte in pardörrar på det som ska bli en glasveranda såg det ut så här hemskt på vår övervåning. Den gamla verandan har funkat som förråd sedan 60-talet. Buhu så sorgligt.

_MG_5174
Vi minns äppelåret 2018, eller hur?

_MG_5198 kopiera
På besök hos våra kompisar en skön dag i maj. Bara gillar den här bilden så himla mycket, det är nog det matchiga i den som gör den älskvärd.

_MG_5745 kopiera
Hit går vi när vi ska plocka in foder och lister. Jag är höjdrädd, det här är mitt absoluta max för att vara på en stege ovanför marken. Så det var ju tur, för en meter till hade det kanske inte blivit några fönsterfoder eller hålkälslister i vårt hus. Ibland har en tur.

_MG_6865 kopiera
Förra året hade vi klädbytardag här hemma i vår trädgård. Det var så himla mysigt! Har du mot förmodan en massa tomma dagar att fylla med aktiviteter i maj så rekommenderar jag att du klämmer in en klädbytardag för att fylla på/bli av med lite sommarplagg.

_MG_6908 kopiera
Det här är iallafall från idag när vår första katt kom hem på besök. Han har ju flyttat hemifrån och är endast hemma hos oss ibland. Han är så fin och passar så bra in här. Men, han trivs som sagt bättre någon annanstans, och så är det ju med katter. Det går ej att regissera.

_MG_6936 kopiera
Maj är min absoluta favoritmånad. Längtar tills alla dessa stunder.

_MG_7175
Som tex dessa. Rangliga stolar, träd i blom och middag utomhus.

_MG_7326 kopiera
Och det här minnet är ju så gulligt så det är inte klokt.

_MG_7525 kopiera
När vi tog den här bilden hade Doris ingen egen telefon men hon bestämde direkt att när hon fick en skulle den här bilden ligga som bakgrundsbild. Så gulligt, och vilket fint betyg.

_MG_7599
Men här fattar jag inte riktigt varför jag så extremt pretto satt på en 10-åring en stråhatt. Hallå, han skulle ju ALDRIG sätta på sig den. Fattar inte att han gick med på det stackarn. Tolkar det bara som ett kärleksbevis från hans sida och jag ska aldrig mer förställa människor på detta sätt. Usch, skäms ihjäl. I övrigt nöjd med köket som vi målat med linoljefärg från Ottossons, 50% vetegrå 50% vit titanzink.

_MG_7899
Drömmen om att kunna sova gott i en skål har katten skapat.

_MG_9926
Blommor från trädgården, hur fint som helst ju. Har nästan helt glömt hur det är att gå ut och plocka. Jag har inte frösått en enda grej, men eventuellt slänger jag upp några pallkragar. Nu känns det helt plötsligt lite roligare med trädgård när huset fått sig en make over.

IMG_0161 kopiera
Har en dröm varje år om att göra lingonsylt, men har aldrig gjort. Minns inte att jag någonsin plockat lingon ens, haha, så den här bilden är nog dessvärre också fejk. Men himla fin ändå tycker jag. Tror nog vi letade svamp när jag tänker efter.

IMG_2912
Å, Hönö! Från när jag och Mari plåtade boken för Lilling. Saknar det så. Nån som vill göra bok, anyone?

IMG_3533
Älskade lilla katt. Så många uttryck för att ha ett typ helt uttryckslöst ansikte.

_MG_0541
Min stora pojke. Så speciell på så många sätt.

_MG_2537 kopiera
Och här jobbar han in drömmen om att sova på ett element. Han är verkligen lösningarnas man vad gäller att hitta sovplatser denna katt!

_MG_4598 kopiera
Och avslutningsvis min favobild på mig själ, för jag syns inte så väl och jag gillar allt som är i bilden, kläderna och min trädgård, det är ju så jag bara. Nu ska jag ta helg men lovar ett litet balkongigt inlägg inom kort! Njut av ledigheten så hörs vi.

  1. Anna skriver:

    Bara älskar alla dina bilder,men katten ja de bilderna är något alldeles extra!,😻💫💙

    1. Å tack för att du stärker min osäkerhet kring att göra renodlade kattinlägg!! Du kan ha öppnat pandoras ask, haha. Kram och fint att du kikar in

  2. Elina skriver:

    Lika delar kärlek till våra såkallade handmålade dynor som till skammen över stråhatten <3

    1. Haha! Vill ge dig nåt quote ellet bra saying på vägen men har inget. Längtar efter att få sitta på era dynor igen <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..