_MG_6878 kopiera
Efter lite teknikstrul är jag nu åter på bloggen! Har haft problem att logga in här men det kan såklart vara något jag gjort knas för just nu gör jag allt lite i hast. Det är fullsmockat i kalendern och då måste alla annat bara gå undan. Här kommer lite behind the scenes från två jobb jag och Jill gjort för Alcro.

_MG_6890
Yr-appen har varit den mest öppnade sista tiden eftersom båda jobben skulle plåtas utomhus och då får det inte regna. Här satt jag inne i Doris rum och väntade på en lucka för solen att kika fram och sprida ljus på vår nymålade balkong. Haha, så surt att den blå himlen bara var en reflektion i fönsterrutan. Egentligen var det de mörka molnen som stämde. Men den som väntar på något varmt får ha tålamod och det hade vi.

_MG_6896 kopiera
Verkligheten va! Renovering pågår för fullt men vet ni, kanske kanske att vi kommer tapetsera i helgen. Om jag bara skriver klart det här och springer upp och målar innan fredagsmyset så KANSKE kanske vi hinner!

IMG_0164 kopiera
Så var första jobbet klart och i onsdags var det dags för nästa, ett verandajobb i Nacka precis vid vattnet. Jill hade beställt sol och den var strålande! Och så fick vi sällis av den här. Älskar ju katter om nån missat, så dubbelbingo för mig!

IMG_0137 kopiera
La ut mitt datortält på stories i instagram och fick oväntad respons, det är ett gammalt think tank-tält som en viker ihop och så blir det som en liten reflexskärm i storleken. Perfekt att ha med på utomhusjobb om en vill se vad en plåtar.

IMG_0146 kopiera
Kolla färgen på den badlakanet! Exakt en sån färg letar jag efter på blommor för tycker den gör sig så bra till vår nya färg på huset. Har köpt lite fröer, får visa vid tillfälle!

IMG_0152 kopiera
Även när han var inne var han med oss.

IMG_0167 kopiera
Sen blev det lunch på bryggan.

IMG_0174 kopiera
Och blommor på det här sättet är det absolut finaste jag vet. När de gör lite som de vill, det brukar bli bäst då. Lite som en katt ju.

IMG_0179 kopiera
Så charmigt att bygga saker runt ett träd. Varför inte ett hus.

IMG_0184 kopiera
Rekvisitan för dagen, den där linneduken under var kanske bland det mjukaste jag hålla i mina händer. En linneduk från Norrgavel så gissar att det skulle bli en dyr historia om en vill ha den bara för att vira in sig i den.

IMG_0191 kopiera
Färgerna, strukturen och ljuset. Inspiration där en minst anar det.

IMG_0159 kopiera
Lite så här tänker jag mig resten av fredagen faktiskt. Ska bara måla lite först! Fin helg på er

LOADING..