_MG_7169 kopiera
En dag här i veckan vaknade Doris väldigt sjuk. Så snart vi kom fram till att vi skulle vara hemma blev hon väldigt pigg, ja nästintill helt frisk skulle jag säga. Då hade jag hunnit vabba ca 30 minuter och vi bestämde oss för att gå ut och göra av den här piggheten någonstans. Minns det där jag med, längtan efter att vara sjuk. Kan inte alls relatera till den idag, som tur är. Eller ja, längtan efter att vara hemma när alla andra var i skolan, för just sjuk ville en vill egentligen inte vara.

_MG_7210 kopiera
Den här gungan pimpade vi för ett pysseljobb för en sisådär 6 år sedan (om inte mer), tänk att det sitter kvar fortfarande. Bra pimp det där.

_MG_7220 kopiera
Och väldigt enkelt: spets och häftpistol. Klart.

_MG_7264 kopiera
Är en cirkusartist så är en.

_MG_7160 kopiera
Lekstugan, vår katts nya hem. Vi har fått stänga kattluckan nu efter att han dragit in flera möss varje dag, en levande duva och nu sist en död ekorre. Buuuhu. Iallafall, han får ju såklart bo kvar hos oss men precis som vanligt folk får han ta dörren. Nu har jag bäddat lite med ullfiltar här inne ifall han skulle vilja bo här halvtid. Lite oklart om han uppskattar detta.

_MG_7270 kopiera
Plocka rabarber och äta rabarber, båda en succé.

_MG_7278 kopiera
Och så lite porträttlek.

_MG_7304 kopiera
Bina blir glada iallafall, kan tänka mig vad min man tycker.

_MG_7319
Sen var det dags fixa rabarberkrämmellis och gå ut med kompisars hund. Sen byttes vi av med vabben och jag stack in till stan för att reka ett kök för Cervera inför en plåtning i slutet av maj. (Inte det här, det är ju vårat)

_MG_7341 kopiera
Det här lilla rosa saltkaret köpte jag på loppis för en 10:a, det råkade hamna bredvid ett blommande skott av en klockmalva. Ser ni hur lika de är i struktur och allt! Har inte hjärta att knipsa av blommorna på skottet fast jag vet att de tar näring, klockmalvans blommor är det absolut finaste jag vet!

_MG_7329 kopiera
Surdegsbröd har jag börjat ställa så här på skärbrädan efter att en bagare sa att hon gjorde så istället för att stoppa in brödet i en påse. Tycker det är så vackert med mat framme så anammade det direkt och väljer stenhårt att tro på att det funkar lika bra.

_MG_7498 kopiera
Träden avlöser varandra i blomning, nu är det det stora äppelträdet bakom skjulet som har sin primetime.

_MG_7427 kopiera
Och idag fick lite tvätt åka ut, orkar liksom inte vänta på att vi ska bygga en tvättställning år 2045 så satte upp ett snöre. Har hamnat i en liten renoveringsdipp då jag tycker att det enda vi gör är att fixa och jobba och renovera. Varenda vardag efter jobbet och varenda helg, men ändå kommer vi inte tillräckligt snabbt framåt. Det blev inget tapetserat i helgen och då gick luften lite ur mig. Nästa helg ska vi fira födelsedagar så det betyder ytterligare en helg utan inflytt i nya sovrummet. Mycket acceptans att jobba med här, och det är ju såklart okej att det blir när det blir. Men idag är en sån dag jag bara vill sälja huset och flytta till lägenhet. Jag ser liksom inte slutet på alla projekt.

_MG_7466 kopiera
Veckan som kommer blir fullmatad med energi in iallafall, jag ska planera ett roligt privat projekt med en stylist, retuschera klart bilder till Alcro och sen sticker jag och Mari till Umeå för att träffa Fanny och Soraya, något som vi planerat i ungefär 3 år och som nu ÄNTLIGEN ska bli av. Längtar efter att träffa alla dessa inspirerande ladies och få uppleva ljuset i norr! Sen avrundar vi vecka 21 med att fira Doris som fyller 9 och mig som fyller 38 samt mors dag och för guds skull, en ska hinna rösta också! Det blir en fullspäckad söndag då allt detta sker på samma dag, haha. Ha det gott gott folk (och glöm inte röstningen! Och mor!)

LOADING..