IMG_9194
Den här bilden tog jag i maj förra året, några dagar innan Doris och min födelsedag när vi var i Uppsala. Vi delar födelsedag och igår fyllde vi år igen. Eftersom jag jobbat på återhämtning och födelsedagsfirande av 9-åring hela helgen efter intensiva jobbdagar med Mari i Umeå så har jag inte hunnit visa något från jobbresan. Än. Men jag lovar att det finns en massa att visa, det var så otroligt inspirerande. Idag förbereder jag för nästa projekt för Cervera som drar igång imorgon. Maj, det blir aldrig min månad hur mycket jag än vill. Det är alltid den månad på året jag jobbar som allra mest och den månad jag egentligen skulle behöva ta ledigt för att hinna med allt privat. Någon som känner igen sig? Jag duckar lite till, tar ett djupt andetag och längtar lite efter att hinna fira ordentligt. Och så ska jag fundera på var jag ska göra av mina bilder som precis som den här har ett annat typ av bildspråk än det jag vanligtvis visar. Eller är det så att allt inte behöver vara så himla homogent och lika kanske?

LOADING..