_MG_7587 kopiera
Min allra första bild i kameran efter Umeå-resan är den här. Sen blev det nog ungefär 1000 till efter att vi varit hemma hos både Soraya och Fanny. Tror bestämt att Mari la upp bilden hon tar på sin blogg. Alltså en bild på nån som tar en bild osv, så meta. Äsch, gå in och kolla bara.

_MG_7835 kopiera
Sorayas hund följde med oss under dagen. Så gullig, även om han verkade redo att göra valpar där ett tag. Lyckligt gift blev svaret.

IMG_0196 kopiera
Men Soraya nu då, för några år sedan flyttade de från Stockholm till Umeå och har sedan dess fixat med sitt hus.

_MG_7855
Här  inspirerar hon med både hjärta och själ. I person, inredning och i sin konst, som alla verkar flyta ihop. Ja hela huset kändes lite som ett inrett konstverk.

_MG_7924 kopiera
Ett av hennes 6 barn i stugan på gården hon slängde ihop förra sommaren. Gaaah, var kommer alla timmar ifrån?? Tänker mig att namnet Soraya skulle kunna betyda ”Hon som har fler timmar på dygnet än alla andra”, haha.

IMG_0204 kopiera
Köket. Det som ändå slog mig mest var att renoveringarna av detta stora hus där alla barn har sitt eget rum inte är särskilt påkostad. Visst, allt är relativt, men det är tiden och kreativiteten som känns som den stora insatsen i detta hem. DET är inspirerande om något.

_MG_7700 kopiera
Och kan en inte bygga ett skåp så får en lära sig.

_MG_7682 kopiera
Där under lager av tapet och plastmattor kan det finnas allt möjligt fint.

_MG_7850
Så här mysiga kläder har någon som åkt nattåget! Shit vad trött jag var efter två intensiva jobbdagar och nattåg dit och hem Stockholm-Umeå. Sov till klockan 14 i lördags. Nattåget är en egen historia, men vill bara berätta att jag på hemvägen hamnade i en vagn med 5 fantastiska kvinnor som delade med sig av livet och äventyren de varit på eller skulle till. Jag sov så fantastiskt gott den natten, alltså om en ser till att vi sov 6 personer i ett pytterum. Våra vägar korsades hela tiden under samtalen, någon spelade upp musik den gillade och vi satt uppe till sent och babblade. Hade inte alls väntat mig det, i de sovkupeer jag varit i har folk knappt hälsat. Blev iallafall ännu mer pepp på tåg och jag tror minsann jag smittat av mig på min son. Det kanske blir en tur med nattåg i sommar om det blir som jag vill. Och idag har vi en hel ledig dag att planera och drömma. Alternativt tapetsera klart sovrummet… Mer från Umeå senare i veckan! Lovar. Njut av dagen nu så hörs vi!

LOADING..