_MG_8021 kopiera
Nästa kärleksförklaring går till Fanny. Lite senare än jag tänkt, och det är ju typiskt när jag lovade att lägga ut hur jag och Mari haft det i Umeå redan förra söndagen. Jag ska helt ärligt säga att jag jobbat så mycket att det inte funnits tid för något annat än att få ihop vardagen. Och så tråkigt att göra något halvdant, visst!? Hellre ett ordentligt inlägg än ett stressat forcerat.

_MG_8287
Jag har lärt känna Fanny genom instagram och har alltid  känt igen mig så i hennes bilder. Inte så konstigt för vi verkar gilla sliten pärlspont ungefär exakt lika mycket. Inte det enda vi har gemensamt har det visat sig.

_MG_8040 kopiera
Sen köpte Fanny en kamera av mig och vi träffades på Formex där hon och Soraya höll i en utställning. Våra vägar har korsats lite här och var.

_MG_8207 kopiera
Och så äntligen fick jag stå i hallen jag sett så många gånger.

_MG_8258 kopiera
Inspiration uppackat på ett skåp.

_MG_8211 kopiera
Och små gulliga kompisar överallt. Den här var tyvärr inte till salu, annars hade den fått åkt med till Dalarö och familjen Strenghielm.

_MG_8281 kopiera
Så många fina möbler hemma hos Fanny och jag och Mari jobbade som i ett stort rekvisitaförråd där vi plockade fram och bort för att den röda tråden i inredningen skulle komma fram.

_MG_8293 kopiera
Vardagsfint.

_MG_8316 kopiera
Fanny bjöd oss på hembakad lunch, Soraya och hennes son kom också, så vi blev ett litet gäng.

_MG_8465 kopiera
Snälla höns på gården som ger så här vackra ägg. En höna tog vi faktisk in i huset för att vara med på köksbilderna, ska bli så roligt att få visa er sen för det blev så himla fint när hönan spatserade runt i deras kök.

_MG_8334 kopiera
Tadaaa!

_MG_8361 kopiera
Och såklart jättegoda.

_MG_8386 kopiera
Sen fick vi lunch och prat här, men inte alls så länge som vi hade velat, för fast vi jobbade på som attans hade vi massor att plåta och sen var det dags för oss att lämna in hyrbilen och påbörja den långa resan hemåt.

_MG_8488 kopiera
Precis här lämnade vi Fanny och hennes fina familj. Så roligt att få komma norrut och jobba och inspireras av ljuset och stämningen som liksom inte är riktigt som här i Stockholmstrakten. Men bäst med Umeå var ändå Fanny och Soraya. Och de har dessutom lovat att vi får komma tillbaks.

LOADING..