_MG_0667 kopiera
Midsommarveckan och jag brukar jobba min sista vecka för ett låååångt sommarlov med barnen. I år ser det annorlunda ut och trots att jag redan i maj sa att jag absolut inte skulle tacka ja till ens minsta lilla uppdrag innan hösten har det varit svårt att hålla det löftet. Dels för att jag under första delen av året nästan inte hade några jobb alls och då gäller det ju att buffra när det väl trillar in. Sen råkar det ju vara så att jag har världens roligaste jobb och de erbjudanden som dykt upp har helt enkelt inte gått att tacka nej till, det är för roliga grejer. Nu har jag 6 stycken (!) plåtningar kvar den här terminen och jag hoppas jag håller för det innan vi drar iväg till huset vi hyrt. Jag har helt glömt berätta om det men det kräver ett eget inlägg för vi har hyrt hus av en person som faktiskt är lite av min stilikon, så är väldigt spänd på att få lämna kaoset och landa i en drömsk harmoni en vecka.

_MG_0670
Ja kaos är det verkligen hemma hos oss just nu. Alla i familjen har bytt rum, men kläder och sånt har blivit kvar i de gamla rummen eftersom vi inte har garderober, så det är lite av ett spring just nu. Och precis nu tog jag emot en leverans av isolering till verandan som ju inte kan stå utomhus utan ska in och samsas med oss härinne. Och till verandan ska köpas ett golv som ska läggas. Och så ska vi måla huset en sista gång också. Ser inte riktigt när vi ska bygga garderober och längtar ännu mer tills vi får göra ett miljöombyte. Dobidobidoooo.

_MG_0680
Varje år tänker jag att jag ska ordna upp, strukturera, kanske ställa pallkragar och odla med små pinnar där en skriver vad en sått. Varje år slutar med en äng.

_MG_0694 kopiera
På morgonen idag var jag iväg och hämtade ölandssten som en vänlig själ skänkt gratis här i stan. Var och hämtade för ett tag sedan men nu hörde hon av sig igen och frågade om jag inte ville ha mer.

_MG_0688
Några har jag lagt som steg i ängen men tanken är att vi ska lägga stenarna här i bersån. Det hela för några år sedan när min man hittade några stenar i trädgården typ slängda under en buske som han plockade fram och la här. Sen när vi har grävt bort massa jord har vi hittat runda stenar som vi lagt här som en kant istället för att åka till tippen med dom. Arbetsamt nog att åka med en massa jord ju. Och nu har vi alltså fått mer sten så snart har vi ju faktiskt en liten stenbelagd skuggoas här. Vi har bara lagt dit stenen, men så småningom ska den grävas ner och läggas dit ordentligt. Definitivt efter garderoberna.

_MG_0691 kopiera
Det här är vårt snickarum som är fullt av skrot och plank och med stor säkerhet inget för den känsliga. Men men, vad ska en gö om en inget garage har (det var förresten min mans enda krav när vi kollade hus: ett garage. Men så blev det alltså inte) Iallafall, det var inte det jag såg när jag stod i trädgården och kikade in, utan vår fantastiska schersminbuske på andra sidan huset som blommar och kanske är det mest ljuvliga moder jord skapat. Att öppna fönstret och släppa in doften och se när fjärilarna leker är nog ändå lite som att vara på hemester. Kan bli lite förlorad i det en stund tack och lov.

_MG_0697 kopiera
Här inne blommar porslinsblomman och den gör verkligen skäl för sitt namn. Ser ni vad vackert! Och så Ernstigt att tänka att i det lilla bor det stora, men det är ju så jäkla sant så det är inte klokt ju, haha. Idag ska jag sitta med en film jag filmade i början av maj, jag väntar på en brief på ytterligare 4 filmer för Cervera och en brief för ett jobb jag ska göra senare i eftermiddag hemma hos en kändis, haha. För att fortsätta klyschorna så är herrens vägar ofta outgrundliga, och det är ju fint så, för vad himla kul livet blir när en säger ja. Ha en fin midsommarvecka!

LOADING..